10buc Gol Cordon Non-Țesute Papuci de casă Sac Transparent de Călătorie Spațiu de Stocare de Economisire Îmbrăcăminte Sigiliu Organizator Saci

39.64lei 26.96lei

Etichete: cârlig de metal, husă de telefon rezistent la apa, cutie de pantofi, lenjerie de pantofi cutii de depozitare, bărbați papuci de casă autocolant, papuci de stocare, colț organizator pantofi, zaruri, adidas mare papuci, cordon de stocare mare.

SKU : w1218 Categorie:Casa De Depozitare & Organizare
Distribuiti:
Descriere

  • Material: Nailon
  • Numărul De Model: Pantofi sac de depozitare
  • Nume De Brand: OUNONA

10buc Gol Cordon Non-țesute Papuci de casă Sac Transparent de Călătorie Spațiu de Stocare de Economisire Îmbrăcăminte Sigiliu Organizator Saci(Negru)

Descriere

Aceste Pungi de Depozitare realizate din Non-Țesături care durabil si puternic.Când vine vorba de accesorii de călătorie,acest organizator pantofi sunt o soluție perfectă pentru bagaje.Evita papirus pungi de plastic sau un caz greu și de a salva camera atunci când aveți pachet cu huse pentru pantofi.

Caracteristică

- Culoare: alb

- Material: Non-țesute Țesături.

- Dimensiune: 36x27x1cm.

- Oferă durabil,cu o durată de depozitare de înaltă calitate rezistenta la Apa.

- De asemenea, mare pentru păstrarea pantofi sau cizme preferate la obtinerea de praf în dulap.

- Aplicație :Ambalare pentru cadouri, produse cosmetice, jucării, accesorii și obiecte promoționale și așa mai departe.

- MARE PENTRU CĂLĂTORIE ȘI de ACASĂ UTILIZARE: ideal pentru realizarea pantofi pentru a călători, la sala de sport, și în tabără, sau păstrarea pantofi departe de praf în dulap.

- Călătorie saci de pantofi este un bun design pentru acasă și de călătorie folosind.Păstrați pantofi separat de hainele din bagaje în timpul călătoriei, și să păstreze pantofii preferate departe de praf în dulap.

- Convenabil - O fereastră transparentă pe punga, se arată în mod clar care pantofii în ea, nu trebuia sa imi ia fiecare perechi.

10 x Saci de Depozitare

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Gertdaddy 2000  — 

    Good

  • Kwidmeye  — 

    Bien!