Date Broasca Wireless Bluetooth Gamepad Pentru Xbox Slim Controler de Vibrații Mâner Pentru Telefonul Mobil Joystick Pentru PC Win7/8/10

325.76lei 169.38lei

Etichete: joc de control, negru mousepad, tastatura mecanismele, controlul ps5, extra mouse de gaming, cronos, joc ps4, mare controler xbox, joystick-ul, bucurie con nintendo comutator.

SKU : w2907 Categorie:Jocuri Video
Distribuiti:
Descriere

  • Joypad Culoare: negru,alb
  • Pachet: Da
  • Caracteristică 4: Bluetooth mâner
  • Caracteristică 3: Gamepad Wireless
  • Caracteristica 5: Bluetooth Mâner Pentru Xbox One Controller slim
  • Caracteristică 1: Pentru Un Xbox slim Joypad
  • Compatibil Marca/Model: NICI unul
  • Model Mar: Pentru Xbox One Controller slim
  • Caracteristică 2: Pentru Xbox One Controller slim
  • Nume De Brand: DATE DE BROASCA
  • Produse aplicabile: PENTRU XboxoneS joc consola, PC, calculator,telefon mobil
  • Tip: Gamepad-uri
  • Origine: NC(de Origine)
  • Funcția 1: Funcția De Vibrații
  • Interfață De Tip 1: Conexiune cu fir
  • Numărul De Model: XWX0925
  • Caracteristică 6: Gamepad Wireless Pentru Xbox One Joc Consola
  • Funcția 2: Fără Fir Bluetooth
  • Certificare: CE
  • Tip De Interfață: Bluetooth

Wireless Retro Joc Suporta Iesire HMDI

Cea mai recentă versiune a DATELOR BROASCA gamepad, nu cred că este retro cu gust de copilărie?Cred că răspunsul trebuie să fie!Acest joc consola are 1400+ unic de jocuri NES construit în, și noi, de asemenea, conceput separat un joc rusesc cu 500+!Cel mai important sprijin pentru ștergerea jocuri, puteți descărca jocuri pentru tine.

Telefon Suport Pentru Xbox Slim/S Controller de Joc

Design Ergonomic ,folosind confortabil.Universal inteligent joc cu clip reglabil unghi de vizualizare.Puteți ajusta lungimea clipului(Până la 88 mm).

Suport Vertical Proteja De Ventilație Joc Consola Sigur Titular De Bază Pentru Xbox One S

Robust și ușor de utilizat.Lasa consola sta în poziție verticală fără a ocupa poziția.Designul științific nu va agita chiar si atunci cand consola este apăsat butonul.Se potrivesc Perfect pentru Xbox One S consolă și ușor de asamblat.

WIFI Consolă de jocuri Video de Sprijin de Ieșire HDMI

DATE BROASCA cele mai recente WIFI controler de joc video HDMI ieșire design, built-in de 3000 +100 de jocuri 3D, și sprijină în rețea pentru a descărca jocuri (cu condiția versiunea wifi + non-versiunea wifi (introduse direct în rețeaua de cablu)), Suport PS3/PS2/PS1/PSP și așa mai departe.Puteți salva progresul joc în orice moment.Până la patru persoane pot juca împreună în același timp.meriți să ai!

Nou controler wireless bluetooth

Bluetooth controler de joc fără fir cu vibratoare joc PC controller joystick, potrivit pentru Xbox One Subțire și PC-ul și telefonul mobil.De înaltă precizie rezistență variabilă joystick-ul poate oferi mătăsos buna performanta in jocuri, aducându-vă de joc distractiv.

Ingenios design ergonomic, experiență de joc diferit

Jocul ocupa adoptă un confortabil cruce, cheie de design pentru a oferi mai flexibilă și precisă de control!Maner Ergonomic, anti-alunecare textură mată simt, deținerea pe termen lung nu este obosit.Controlul final de jocul tau preferat.

Funcția De Vibrații

Am conceput 2 motoare de vibrații pentru acest gamepad, astfel încât să puteți experimenta bucuria de joc mai bine!Puternic feedback-ul vibrații pentru o experiență de joc personalizate, Să jucătorul se simte ca sunt pe câmpul de luptă.

Stabil Rază Lungă De Conexiune

Mature wireless tehnologie asigură o conexiune stabilă, fără nici o întârziere, și oferă o gamă de până la 8 metri (26.3 picioare), ceea ce face posibil să se bucure de joc din partea cealaltă a camerei.

Alimentarea salvarea,consum redus de energie vă permite să lupte pentru o lungă perioadă de timp

Redus de energie conexiune fără fir Bluetooth!Și puteți continua să păstreze energie electrică atunci când încărcarea, mânerul a fost considerat în multe aspecte, cel mai rafinat design și cel mai mic consum de energie face mai ușor pentru tine pentru ca acest produs~

Notificare:

Se ocupe de conexiune fără fir Bluetooth acceptă numai sistemul de WIN10.Computerul trebuie să aibă funcția Bluetooth.Alte sisteme au probleme de compatibilitate.WIN7/8 trebuie să fie conectat prin intermediul unui cablu de date sau un receptor fără fir.Mânerul și caseta sunt combinate.

Domeniul de aplicare: pentru XboxOnes consolă de jocuri, XboxOne consola, PC, calculator, telefon mobil Bluetooth, audio de 3,5 MM interfata

3.5 MM jack pentru căști funcția în prezent, acceptă numai sistemul WIN10 printr-un fir link sau un PC cu receptor conexiune wireless pentru a auzi sunetul.Conexiunea Bluetooth nu poate suporta transmisia de sunet temporar, și computerul fără fir Bluetooth nu are suport pentru placa de vibrații de joc schimb de focuri. , Cu fir sau folosind PC-ul receptorului este susținută de conexiune.

De bună calitate și un serviciu bun:

Dragi prieteni!Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita DataFrog Magazin!Din cauza întârzierile actuale la nivel mondial în curierat expres, Parcelele nu pot fi livrate în perioada de timp necesară.Curent timpul de livrare este de aproximativ 35-90 zile.În scopul de a nu întârzia livrarea de colete pentru o lungă perioadă de timp, vă recomandăm să alegeți "www.suntsuporter.ro Standard Shipping".Cele mai multe țări se poate livra în 7-25 zile!Dacă depășiți limita de timp de transport platforma de angajament, se va returna de repede!!!

Bluetooth Wireless Controller Pentru Nintend Comutator

DATE BROASCA de auto-dezvoltate, cele mai recente controler wireless Bluetooth, potrivit pentru Nintendo comutator / PC / TV BOX / PS3. Dacă doriți să începeți să jucați "corp la Corp" sau orice joc Sparge, atunci aceasta este o alegere bună!

4K Video Joc Consola Suport pentru PS1/GBA Bulit în 3000/10000 jocuri

Deschide Linux source code sistem, cu 32GB / 64GB card, built-in 3000 + / 10000 + jocuri.Rus jucătorii pot alege, de asemenea 2000+ pur rusesc joc meciurile.Acceptă jucători pentru a căuta jocuri, acceptă jucători pentru a personaliza jocuri preferate și puteți juca și de a descărca jocuri de la sine.Te las să fii intim cu familia, prietenii și copiii și să simtă farmecul jocului!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Wesker Mercenarios  — 

    Am impressed with the quality of product, is really similar to original. Arrived in about 30 days very well packed, not taxed.

  • Kelnight  — 

    Works very well. In. Xbox. S. S well packed like very good quality, not taxed :)

  • Raffy Cte  — 

    Very good and great quality controls… Recommend. great price!!

  • Justinswanson39  — 

    Take it. Works with a PC through Bluetooth. This is not the original;) ;) that I was very surprised by the way. The top is matte, the bottom is textured. Works perfectly, but it's clear, it's not the original;) I think, you will understand why the finger closed the logo on the pictures

  • Eriksouza2710  — 

    Control with good construction, apparently resistant with comfortable, except by directional buttons, that are harder than the original control. But am satisfied with the product, considering your price.