LCD Digital Bluetooth 4.2 MP3 Decoder Placa Audio MP3, WAV, WMA, APE Radio FM Versuri de afișare USB Player înregistrare F 5V Amplificator

60.04lei

Etichete: lorawan module, Nordic nrf52840, mp3 decod bord, înregistrare radio, cum de a înregistra de radio digital, ape hanger harley, ape hanger, m3 player bluetooth, music player, irulu mp3 player bluetooth.

SKU : w3216 Categorie:Componente Active
Distribuiti:
Descriere

  • Pachet: SMD
  • Suport :
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Temperatura De Operare: C
  • Bluetooth 4.2 :
  • Disiparea De Putere: W
  • Numărul De Model: A
  • Tip: Regulator De Tensiune
  • Tensiune De Alimentare: V
  • USB / SD mode:
  • starea: Noi
  • Cerere: Calculator

dc 5v Digital LCD Bluetooth 4.2 MP3 Decoder Placa Audio WAV, WMA, FM de la Distanță cu înregistrare

Descriere: Caracteristici:

1. Display LCD: Se poate afișa numele melodiei de Chineză și engleză melodii.Puteți copia melodia și versurile corespunzătoare fișier în disc U, în același timp, pentru a afișa versurile din melodie a jucat simultan.

2. USB/SD mode: apăsați scurt pentru a juca butonul pauză / modul radio FM: apăsați scurt pentru a căuta în mod automat.

3, BT / USB / SD mode: apasare scurta pentru melodia anterioară, apăsați lung pentru volum minus. / Modul radio Fm: apăsați scurt pentru cea anterioară, apăsați lung pentru volum minus. / Modul AUX: apăsați lung butonul de volum minus .

4, USB / SD mode: apăsați scurt +10 funcția.

5, BT / USB / SD mode: apasare scurta pentru melodia următoare, apăsați lung pentru volumul de plus / Fm în modul radio: apăsare scurtă pentru continuare, apăsați lung pentru volumul de plus / AUX mode: apăsați lung butonul de volum plus

6. REC butonul de înregistrare: Apăsați și țineți apăsat acest buton în timpul operării USB/SD pentru a înregistra sunetul de la MICROFON port.Durata de înregistrare depinde de capacitatea de U disc sau card SD folosit.Reda muzica U disc cu dosarul de înregistrare.Apăsați scurt acest buton pentru a reduce rapid la dosarul de înregistrare pentru a juca, astfel încât utilizatorii pot gasi rapid dosarul de înregistrare. (În AUX, USB/SD, FM muncă, dacă orice dispozitiv, cum ar fi U disc și SD este conectat, apăsați și mențineți apăsat butonul stop timp de 2 secunde pentru a începe înregistrarea.Apăsați scurt butonul REC în timpul înregistrării pentru a termina înregistrarea și redarea conținutului înregistrat.Dacă ascultați muzică în U/SD, puteți să apăsați rapid butonul de înregistrare pentru a comuta rapid la dosarul de înregistrare.Dacă doriți să ascultați înregistrarea curentă fișier, aveți posibilitatea să apăsați și țineți apăsat butonul MODE pentru 2 secunde pentru a juca acest fișier de înregistrare.REC fișier de înregistrare, asigurați-vă că pentru a confirma conținutul pe care doriți să o ștergeți.)

7. USB/SD boot implicit plin de redare în buclă.Apăsați acest buton pentru a comuta la o singură buclă de redare.

8. Butonul MODE: apăsați Scurt pentru a comuta între AUX/USB/SD/BT/FM mode./Când redați înregistrarea de fișiere, apăsați acest buton pentru a șterge în prezent joacă fișier de înregistrare.

9. EQ butonul: apăsați Scurt acest buton pentru a comuta între 5 EQ efecte de sunet la redarea de pe USB/SD muzică.

10. Receptor infraroșu.

11, U disc priza, suport dual format fără pierderi de decodare APE, FLAC, WMA, WAV, MP3 și așa mai departe.

12, card SD soclu, suport dual format fără pierderi de decodare APE, FLAC, WMA, WAV, MP3 și așa mai departe.

13. Nume Bluetooth: Bluetooth

14. Suport card de memorie 32G

15.5 V alimentare direcție nu poate fi inversat, conexiune greșită va arde placa

Caracteristică:

1. Digital sol și analog sârmă la sol: (Când independente transformator de lichidare este alimentat, firul de masă este conectat.), (Firul de masă este separat atunci când cutia bateriei este aplicată.).

2, placa de interfață de putere 5V, vă recomandăm să utilizați DC5V 1A(rețineți că polii pozitivi și negativi nu sunt conectate).

3. La stânga și la dreapta canal de ieșire audio.

4. AUX1 externe de semnal de intrare.

5. AUX2 externe de semnal de intrare.

6, baterie de 12V putere interfață de afișare: (detectare de tensiune este mai mică decât 5.8 V baterie simbol nu este luminos, 5.8 V-9.5 V prima rețea flash, 9.5 V-10.5 V-o grilă este mereu luminos, 10.5 V-11,5 V două grile sunt întotdeauna pe, 11,5 V sau mai sus trei grid display înseamnă putere maximă, rețineți că actualul design maximă de detectare tensiune nu trebuie să depășească 22V); atunci când bateria este mai mică de 8,5 V, masina este determinat pentru a încărca bateria, dar acumulatorul nu este folosit pentru a proteja bateria.Mai jos La 8.5 V, sistemul afișează automat Subtensiune și se oprește de lucru.Dacă produsul nu se aplică la acest tip de baterie orificiu de detecție, sistemul revine la starea de lucru.

7, radio FM antenă interfață.

8, înregistrare MIC port.

9, operare butoane de funcții și de la distanță interfață cap.

10. Volumul de Master encoder interfață.

Conținutul Pachetului

100% De Brand Nou

1 BUC MP3 Decoder Bord

1 BUC Control de la Distanță(fără baterie)

Transport :

Vom accepta doar Adresa dvs.,vă Rugăm să Asigurați-vă că este 100% corect.

Produsele comandate vor fi livrate in termen de 1 zi lucrătoare de Aer e-Mail atunci când plata este clar.Tara

Timp de livrare Zile lucratoare (nu inclusiv de vacanță) 5-7 8-10 11-14 15-19 20-22 >25 Zile Lucrătoare + sâmbătă + duminică 5-9 10-14 15-20 21-25 26-30 >35 Statele Unite ale americii Rate (element ajuns) 9% 50% 21% 13% 7% Rambursare sau Retrimite Regatul Unit Rate (element ajuns) 10% 62% 20% 3.5% 4.5% Rambursare sau Retrimite Australia Rate (element ajuns) 23% 50% 13% 8% 6% Rambursare sau Retrimite Franța Rate (element ajuns) 1.5% 20.5% 45% 23% 10% Rambursare sau Retrimite Germania Rate (element ajuns) 5.5% 25% 35% 19%

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Balfefamily  — 

    Tudo OK

  • Nurik Kasimov 82  — 

    everything is ok

  • Grone Tdlv  — 

    All OK.