Lixada Sac Gol De Supraviețuire De Urgență Husă Trusa De Prim Ajutor Medical Sac De Depozitare Medicina Pachet De Călătorie De Vânătoare De Prim Ajutor, Sac De

56.90lei 31.30lei

Etichete: geanta emt, bushcraft, suv-ul kit de iarna, medic husă, masina de urgență sac, unealta de supravietuire, flint pentru kit de supravietuire, kit surviv, machet de supravietuire militare, paracord survival kit de pescuit.

SKU : w3225 Categorie:Camping & Drumeții
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Truse De Prim Ajutor
  • Nume De Brand: LIXADA
  • Origine: NC(de Origine)

Lixada Sac Gol De Supraviețuire De Urgență Husă Trusa De Prim Ajutor Medical Sac De Depozitare Medicina Pachet De Călătorie De Vânătoare De Prim Ajutor, Sac De

Acest medicale husă este folosit de către pompieri și civili responsabili ca un loc ușor accesibil și componentă necesară pentru acordarea primului ajutor, dar este, de asemenea, o caracteristici accesoriu pentru excursioniști, turiști, și alți entuziaști în aer liber pentru a transporta materiale de prim ajutor.

Caracteristici:

1000D Nailon tesatura cu robust cusaturi duble asigură o mare durabilitate și rezistență la apă în orice mediu.

Elastic interior pentru a organiza și de a rezolva diferite vital pentru primul ajutor.

Curele pe spate, cu puternice se fixează catarame și bucle permite să atașați acest medicale husă pentru vesta, talie și orice compatibil cu echipamentul.

Non-alunecare de 2-way cu fermoar cu silent trage de cablu preveni rupă închide atunci când sunteți încercarea de a accesa materiale de prim ajutor.

Practic și convenabil sac pentru pompieri, lucrători medicali și, de asemenea, o copie de rezervă pentru hiker, rulote și alte entuziaști în aer liber.

Caietul de sarcini:

Material: 1000D Nailon

Culoare: Negru / verde de Armata / CP / ACU (Opțional)

Dimensiune: 21 * 15 * 9cm / 8.3 * 5.9 * 3.5 în

Greutate: 158g / 5.5 oz

Pachetul greutate: 164 g / 5.7 oz

Lista De Pachete:

1 * Geantă De Prim-Ajutor

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii