Geeetech mini Imprimantă 3D E180 Mare Precizie Funcția Wifi Portabil Ecran Tactil de 1.75 mm 0,4 mm Doar PLA nivel de Intrare de imprimare 3d

1 027.16lei 821.73lei

Etichete: Imprimanta 3d accesorii de profil, artilerie x1, 004, alamă prusa mini, 3dprinter kit, Imprimanta 3d, 70 printer, imprimare uv, Bean, anycub foton.

SKU : w33029 Categorie:Computer & Office
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Construi platforma: Placa de aliaj de aluminiu
  • Alimentare: 12V DC/6A
  • Imprimare De Precizie: 0,05 mm
  • Conectivitate: Wi-Fi, USB, TF card
  • Certificare CE: Da
  • Diametrul Filamentului: 1,75 mm
  • Ecran De Afișare: 3.2 inci Full color touch screen
  • Șasiu: Placa de Metal + de turnare prin injecție
  • Diametru Duza: 0,4 mm
  • Nume De Brand: GEEETECH
  • Color Viteza De Imprimare: 80-110mm/s recomandat
  • Numărul De Model: Geeetech E180
  • Software-Ul De Control: EasyPrint 3D
  • Filament acceptate: pla

Perioadă specială, Tarifele de transport s-a ridicat, și nici un zbor Ne pare rău, depozit local ordine nu va expediate Te rog, nu comanda de la CN

Dragi cumparatori:

Această imprimantă este open source bazat pe SMARTTO firmware devloped de geeetech !

Aveți nevoie pentru a cumpara un joc 3d de Modul wifi separat, dacă aveți nevoie de funcția de control la distanță!!!

Faceți clic pe imagine pentru a obține 3d Modul wifi

Nostru funcția Wifi este compatibil doar cu 2.4 G modul .Caracteristici:

1. Rupe-reluarea capacitatea permite masina pentru a opri și de a salva starea de imprimare în timp real.

2. 3.2" ecran tactil color se desfasoara o interfață intuitivă și sensibilă panou prin care ai putea să modifice parametri de tipărire.

3. 5 puncte nivelare ---- activa nivel construi platforma de pe ecranul tactil sau prin intermediul App, vă ajută să calibra a construi platforma de precis și eficient, care garantează o bună aderență între primul strat de imprimat si platforma.

4. Cloud-based EasyPrint 3D App , care este multi-featured cu control de la distanță asupra imprimantei 3D, un nor galerie de modele 3D gratuite și o comunitate de imprimare 3D, suport de control de la distanță, On-line upgrade de firmware

5. Cu modulare extruder și în condiții de siguranță duza, E180 se aplică ceramice de calitate măiestrie la design, reducand pierderile termice și menținerea temperaturii de hotend la 100℃ sau cam asa ceva.

6. Viteza mare de imprimare, la distanță de design de E180 extruder face capul de printare mult mai agil, fără a compromite calitatea imprimării.

7. Construit Mici, Cred Că Mare.Construi volumul de 130x130x130mm este suficient pentru a miniaturiza nelimitat imaginația și creativitatea.

8. Îmbunătățită de imprimare de precizie.Imprimate veni cu finisaj suprafață netedă, neted contur și structură puternică.

9. Potrivit pentru DIYers, producători, instalatori, designeri, profesori și studenți precum și de imprimare 3D entuziaști.

10. E180 a fost certificată de către CE, FCC, și de a AJUNGE și PSE pentru siguranță.

Caietul de sarcini parametrii de Imprimare tehnologie de Imprimare FDM Construi volum 130*130*130mm Imprimare de precizie 0,05 mm precizie de Poziționare X/Y: 0.11 mm Z: 0.0025 mm Viteza de Imprimare de 80-110mm/s recomandat Filament cu diametrul de 1,75 mm diametru Duza de 0.4 mm Filament sprijinit PLA sistemul de Operare Windows software-ul de Control EasyPrint 3D format de Fișier .stl, G-code Max extruder temperatura de 230°C, alimentare DC 12V/6A Conectivitate Wi-Fi, USB, TF card-Display-ecran 3.2 inch, Full color touch screen Șasiu placă de Metal + turnare prin injecție a Construi Platforma placa de aliaj de Aluminiu XYZ Tije rezistente la Uzură, din oțel inoxidabil și șurub de plumb (axa Z) Motoare pas cu pas 1,8°unghi de pas cu 1/16 micro-pas cu pas Fizice Dimensiuni & Greutate dimensiunea Mașină 284*156*320 mm cutie de Transport dimensiune 374*267*386mm Mașină de net greutate 4.5 kg Mașină brut greutate 6.5 kg

Pachetul inclus:

1 x Geeetech® E180 Mini Imprimantă 3D

Detaliile De Livrare 1. Această Imprimantă 3D va fi trimis prin express, ★Dacă alegeți un depozit de peste mări, nu va ia 5-7 de afaceri de zile pentru a livra. ★Dacă alegeți un Chinez depozit, în funcție de regiune, va dura aproximativ 15-20 de zile sau mai mult. ★Dacă adresa ta, sunt zone îndepărtate, trebuie să plătească taxe suplimentare. 2. Vă rugăm să confirmați că se pune un corect și complet, adresa de livrare aici.Ești responsabil pentru transportul cost suplimentar în cazul în care pachetul a fost returnat pentru că a greșit adresa.Vă rugăm să rețineți:Logistica rus despre imprimantă 3d este foarte strict,avem nevoie de a avea o discuție cu comanda dumneavoastră Dacă alegeți din china depozit imprimantă 3D Suport ★ vă Rugăm să verificați produsul imediat după primirea bunurilor, asigurați-vă că primirea este completă, vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări. ★ Perioada de garanție este de 1 an ★ Dacă orice parte s-a stricat în funcționarea corectă în timpul sau în timpul transportului,vom înlocuiți-le pentru tine. ★Noi nu recomandăm că clienții perie propriul firmware, de themself .deci noi nu suntem responsabili pentru problemele cauzate de aceasta Avem specialtechnical echipa de suport pentru a vă ajuta să rezolve problema.Orice problemă despre imprimanta 3D mașină,vă rugăm să ne contactați.vom lucra cu tine pentru a obține imprimanta dvs. înapoi pe pistă din nou.Informații Despre Companie: Geeetech Technology Co., Ltd.este o întreprindere de înaltă tehnologie specializata in dezvoltarea si distribuirea de imprimantă 3d și produse conexe.Avem capacitatea de a oferi încredere și durabil IMPRIMANTĂ 3D produse.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Dmitriy Ua  — 

    The parcel is in excellent condition. I have not open yet.

  • Semya Vasilevskix  — 

    Train rapidísima from Germany and the Machine in perfect condition Bring a couple of gift things that are very cool and paint all very well.