FABRICAT ÎN JAPONIA OLFA PC-uri 13mm Plastic Laminat Grele de Tăiere acrilic laminate Reale PB-800 de Plastic Lama de Tăiere

70.98lei

Etichete: covor turcesc, kestrel, lut cutter blade, cutit olfa, makita cutter blade, cutter olfa, izula, covor turcia, aur cutter blade, olfa.

SKU : w35871 Categorie:noi
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: TOWASUISEI
  • Material: OȚEL
  • Origine: NC(de Origine)

FABRICAT ÎN JAPONIA OLFA PC-L 13mm Plastic Laminat Grele de Tăiere acrilic laminate Reale PB-800 de Plastic Lama de Tăiere

Heavy-duty din plastic/laminat de tăiere, proiectat pentru a produce o linie scor exact rupe de mase plastice, acrilice și laminate.Caracteristici built-in camera pentru lame de schimb, și lamă retractabilă funcție. 2 lame de schimb în mâner cu transport.

În 1956 Domnul Y. Okada, fondatorul OLFA CORPORATION, a inventat primul din lume SNAP-PE LAMA de CUTTER.Inspirația pentru acest incredibil ideea a venit de la ruperea segmentelor de batoane de ciocolată și analiza fixați marginile de sticlă spartă.Această invenție unică a devenit, la nivel mondial cel mai bun vanzator și este frecvent menționată ca un CUTTER OLFA.Lungimea, lățimea și unghiul de lama, stabilit de către Domnul Y. Okada, a devenit standardul mondial pentru snap-pe lama.Prin prezenta să vedem povestea nașterii cutter OLFA.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Yeresil 1  — 

    Everything as in the description